Virallista

1 minute

Virallista #

Akateeminen jaloviinaseura Jallu on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) virallinen kulttuuriyhdistys.

Jallu on perustettu kesän alussa vuonna 2002 ja se on Suomen ainoa akateeminen jaloviinaseura. Akateemisen jaloviinaseura Jallun jäsenmäärä lähti rakettimaiseen kasvuun heti perustamisen jälkeen ja tällä hetkellä yhdistyksellä on jäseniä 50 kpl. Yhdistyksen jäsenpohja kasvaa jatkuvasti.

Ylintä päätäntävaltaa käyttää yhdistyksen kokous, mutta jokapäiväistä toimintaa pyörittää hallitus yhdessä toimihenkilöiden kanssa.

Hallitus 2024 #

Virka Henkilö
Laaduntarkkailija (puheenjohtaja) Ville Halkola
B-laaduntarkkailija (varapuheenjohtaja) Juha Ripatti
Jallisti (sihteeri) Juho Niemitalo
Jallustonhoitaja (rahastonhoitaja) Jere Moilanen
Jalo Sosialisti (some-sheriffi) Lasse Ronkainen
Jakeluvirranohjaaja (merkki- ja romuvastaava) Jere Moilanen
Vääpelimestari (jäsenvastaava) Paavo Norema
Jallumestari (isäntä) Sami Rönkä
Palvelunjalostaja (ATK- ja IT-vastaava) Pasi Pyrrö
Jalloittaja/Jalluretkimestari (excursio- ja edustusvastaava) Juha Ripatti
Jaloittelija (urheiluvastaava) Ville Halkola
 

Säännöt #

Tietosuojaselosteet #

January 0001

Säännöt

Akateemisen jaloviinaseuran säännöt 1 Luku Yhdistyksen nimi, kotipaikka, tarkoitus ja kielet 1 § Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Akateeminen jaloviinaseura, lyhennettynä Jallu. Näissä säännöissä siitä käytetään nimeä yhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Espoon kaupunki. 2 § Yhdistyksen tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on päihdetyön sekä jaloviinakulttuurin edistäminen ja tutuksi tekeminen kaikissa muodoissaan polyteknikkojen ynnä muiden akateemisten keskuudessa sekä tilaisuuksien ja urheilutoiminnan järjestäminen jaloviinan ystäville. 3 § Yhdistyksen toiminta Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii keräämään, välittämään ja kehittämään jaloviinatietoutta ja -laulukulttuuria, järjestämään jaloviinan ja sen sukuisten jalojen juomien maistajaisia, tutustumiskäyntejä, juhlia ja muita illanviettoja.

7 minutes